– Vi har forhørt oss med Liverpool

Sheffield United-manageren bekrefter interessen for Rhian Brewster.

17. sep 2020 kl 21.34 Einar Kvande

Sheffield United-manager Chris Wilder har svart på spørsmål om sin interesse for Liverpool-spissen Rhian Brewster.

– Vi har forhørt oss om noen spisser, de fleste på lån. Rhian er en som vi har snakket om, og snakket med Liverpool om, bekreftet Wilder i forbindelse med at Sheffield Uniteds ligacuptap for Burnley i kveld.

– Vi må hente inn en spiss til. Vi har sett på situasjonen, og vi vil bli en mer komplett gruppe om vi får inn en spiss til. Vi er ikke i en situasjonen til å gjøre det samme som noen andre klubber har gjort. Vi vil jobbe hardt for å få til en smart løsning, der vi kan komplettere troppen ved å hente inn en spiss til, uttalte Wilder.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]