Brewster er tilgjengelig for 25 millioner pund - men spissen kan ende opp tilbake på lån i Championship

Interesserte Premier League-klubber har gått for andre alternativer, en etter en.

9. sep 2020 kl 23.49 Arild Skjæveland

Rhian Brewster har vært en ettertraktet spiller denne sommeren. Newcastle, Aston Villa og Crystal Palace har alle kommet med offisielle henvendelser for spilleren – men har en etter gått for alternativer etter å ha fått beskjed fra Liverpool om at klubben ikke har hastverk med å finne en løsning.

Newcastle kjøpte Callum Wilson, Aston Villa har kjøpt Ollie Watkins, og Crystal Palace er i ferd med å sikre seg Michy Batshuayi på lån.

Chris Bascombe i The Telegraph, en av journalistene med best kontaktnett inn mot Liverpool FC, skriver at klubben vil være villig til å selge 20-åringen for 25 millioner pund, og at de helrøde da vil håpe å kunne ha en tilbakekjøpsklausul med i avtalen.

Nytt utlån virker mest sannsynlig

Slik Bascombe ser det, er en ny låneavtale det mest sannsynlige for en spiller som så langt ikke har spilt Premier League-fotball.

Spissen er ønsket tilbake i Swansea, der han scoret 11 mål på 22 kamper i andre halvdel av forrige sesong, og det virker ikke lenger som en utenkelig løsning. I utgangspunktet var planen at Brewster denne sesongen skulle få Premier League-erfaring.

Det at han vil få fast plass på Liberty Stadium, under en manager han kjenner godt, gjør at verdien hans trolig ikke vil synke samtidig som han får viktig førstelagsfotball og en hel sesong med rutine.

Brighton & Hove Albion er en annen klubb som skal være sterkt interessert i Brewster.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]