Echo: Nå er Liverpool åpne for å selge Brewster

Tidligere var planen et utlån av spissen.

8. sep 2020 kl 17.29 Arild Skjæveland

Liverpools plan har vært å la Rhian Brewster vise seg frem i pre-season, og muligens låne ham ut igjen til en Premier League-klubb denne sesongen.

Nå er klubben åpen for å selge spissen. Det rapporterte The Telegraph på mandag, og nå rapporterer også LFC-korrespondent Paul Gorst det i Liverpool Echo. Da Gorst ble spurt om det samme på et nettmøte med leserne på mandag svarte han at han «ville bli sjokkert dersom det stemte», men at det skulle sjekkes ut.

Liverpool har ikke tatt noen endelig avgjørelse på hva de skal gjøre med spissen, men er åpne for muligheten til å selge ham dersom det skulle komme bud.

Flere har forhørt seg - og noen har allerede kjøpt spiss

Liverpool utelukker ikke et salg, og ser på det som en mulighet til å få inn ekstra midler til den siste måneden av overgangsvinduet, skriver Echo.

Newcastle har vist interesse for spilleren, men har siden kjøpt Callum Wilson fra Bournemouth for 20 millioner pund. Aston Villa har vært interessert, men ser nå ut til å kjøpe Ollie Watkins fra Brentford for 28 millioner pund.

Andre interesserte klubber er Fulham, Burnley, Crystal Palace og Sheffield United. Ifølge Echo har klubber som Norwich, Watford og Bournemouth også forhørt seg om spissen som scoret 11 mål på 22 kamper for Swansea forrige sesong.

Brewster spiller i kveld U21-kamp borte mot Østerrike. Den kampen har avspark kl. 20.30 norsk tid.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]