Gamletreneren vil ha Brewster tilbake, men tror ikke at han er tilgjengelig

Halve England lurer fortsatt på hvor Rhian Brewster vil starte kommende sesong.

3. sep 2020 kl 22.05 Øystein Tronstad

Rhian Brewster har blitt en ettertraktet mann etter 11 mål på 22 kamper på utlån i Swansea, og tre mål på Liverpools til treningskamper i Østerrike. På dagens pressekonferanse måtte hans tidligere trener svare på spørsmål om Liverpool-talentet.

- Rhian er med Liverpool nå. Hvis Rhian var tilgjengelig, så ville vi selvsagt vært interessert, men jeg tror ikke at det er tilfellet for tiden. Han dro tilbake etter sesongslutt og det er ikke noe jeg skal diskutere, sier Swansea-trener Steve Cooper.

Skal vi tro Football Insider så har Jürgen Klopp nå bestemt seg for at 20-åringen vil bli i Liverpool, hvertfall for den første halvdelen av sesongen. 

Brewster får sjansen til å vise seg frem, etter en god pre-season, når Liverpool trenger friske bein etter den intense 2019/2020-sesongen. Aston Villa, Leeds United, Crystal Palace, Newcastle United, Burnley, Swansea og Tottenham skal være blant klubbene som føler spissen nøye.

- Han er Liverpool-spiller og får spilletid der nå. Vi ønsker han alt godt. Han hadde en strålende tid her og alle syntes han var helt topp, sier 40-åringen som trener Swansea.

NESE FOR MÅL: Rhian Brewster har vist sine ferdigheter foran mål gjentatte ganger det siste året.

NESE FOR MÅL: Rhian Brewster har vist sine ferdigheter foran mål gjentatte ganger det siste året.

Brewster kom til Liverpool fra Chelsea da han var 15 år. Han viste tidlig et øye for mål og gikk gradene i akademiet. Klopp har tydelig tillit til 20-åringen og det var Brewster han tydde til like før lagene skulle gå til straffespark i Community Shield. Dessverre endte det med en sjelden bom for spissen.

Etter nederlaget sa Klopp:

- Å bomme er fullt mulig. Jeg har aldri sett ham bomme et straffespark tidligere, men i dag skjedde det.

Han var en sentral del av England-laget, sammen med Phil Foden, Jadon Sancho og Callum Hudson-Odoi, som vant U17-VM i 2017. Brewster ble toppscorer med åtte mål. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]