Premier League-klubber tror Brewster vil bli gjort tilgjengelig - både på lån og permanent

Liverpool Echo-journalist svarer at han vil bli veldig overrasket.

7. sep 2020 kl 18.21 Arild Skjæveland

Sheffield United, Crystal Palace og Aston Villa er ute etter Rhian Brewster denne sommeren. Spissen hadde et vellykket låneopphold i Swansea i andre halvdel av forrige sesong, og scoret 11 mål på 22 kamper.

De tre Premier League-klubbene er på jakt etter en målscorer, og spesielt Aston Villa nærmer seg desperate etter at Callum Wilson glapp og endte opp i Newcastle.

Sheffield United-sjef Chris Wilder skal være veldig interessert i spilleren, og mener det vil gi laget hans flere strenger å spille på.

The Telegraph rapporterer at klubbene tror at Jürgen Klopp vil la spissen gå i dette vinduet, enten på lån eller for en overgangssum i overkant av 20 millioner pund. 

– Vil bli sjokkert

Paul Gorst i Liverpool Echo har i dag vært gjennom en spørsmålsrunde med avisens lesere, og da dukket saken fra The Telegraph opp.

Gorst, som dekker Liverpool FC veldig tett, skriver at det vil overraske han veldig dersom det stemmer.

«Jeg vil bli helt sjokkert dersom det stemmer, men jeg så at rapporten kom nå nettopp, så jeg har ikke hatt sjansen til å sjekke det ut skikkelig», svarte Gorst

«Jeg ble fortalt for noen uker siden at planen var å låne ham ut til en Premier League- eller annen toppklubb i Europa. Støtteapparatet i Liverpool verdsetter ham veldig høyt», svarte han videre.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]