Ble spurt om transfersKlopp utelukker ingenting

Jürgen Klopp var åpen for alt da han ble spurt om overganger.

9. sep 2020 kl 23.00 Arild Skjæveland

BBC 5 Live Sport intervjuet Jürgen Klopp onsdag kveld. Der snakket han om at Liverpool ikke kunne holde på slik som Chelsea har gjort i dette overgangsvinduet, og at klubben må tenke på usikkerheten som følge av Covid 19. 

– Dersom noe skal skje, så skjer det, sier Jürgen på spørsmål om innkjøp.

– Det er så mange rykter i avisene, og det er veldig morsomt, og så leser vi vårt navn. Jeg leser spillere linket til andre lag, og tenker «virkelig, skal de kjøpe ham?», og så ser jeg hvem vi skal kjøpe… Dersom det er like sant som de andre nyhetene, så vet jeg ikke hvorfor jeg leser det i det hele, sier han i intervjuet med Kelly Cates. 

Han utelukker ikke helt at det kan komme noen.

– Vi får se. Vi har har vært ganske gode på dette tidligere. Vi bevarer roen, og prøver alltid å ta riktig avgjørelse.

– Riktig avgjørelse kan bety at vi beholder den samme gruppen, og riktig avgjørelse kan bety at vi prøver å forsterke i en eller to posisjoner. Det er ikke noe å diskutere her, selv om dere alle er veldig hyggelige. Vi må vente litt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]