– Det er lite sannsynlig at Wijnaldum skriver under på en ny kontrakt nå

Journalist som følger Liverpool tett tror midtbanespilleren vil dra nå eller til sommeren.

9. sep 2020 kl 18.17 Arild Skjæveland

Gini Wijnaldum er nå tilbake på Merseyside etter å ha vært på landslagsoppdrag med Nederland. Han har spilt mot Polen og Italia den siste uken.

Journalistene som følger Liverpool tettest har meldt at han nå vil gå i samtaler med Jürgen Klopp om sin fremtid, etter flere uker med spekulasjoner.

29-åringens kontrakt går ut neste sommer, og han er ønsket av den nye Barcelona-manageren Ronald Koeman. Der kan han også bli gjenforent med sin nære venn Memphis Depay fra PSV Eindhoven og landslaget - det blir rapportert at den spanske storklubben er i forhandlinger med Lyon om et kjøp av angriperen.

Lite sannsynlig med ny kontrakt

Paul Joyce i The Times er av journalistene med aller best innsikt i Liverpool FC. Han tror det er lite sannsynlig at Wijnaldum nå kommer til å signere en ny kontrakt med Liverpool. 

Han skriver at det er flere måneder siden partene var i samtaler.

Alternativene, slik Joyce ser det, er at Wijnaldum blir solgt denne sommeren, eller forlater klubben som Bosman-spiller 30. juni neste år.

The Times-journalisten skriver videre at Liverpool trolig vil gå for Thiago Alcantara, og betale 26 millioner pund for den spanske landslagsspilleren, dersom Wijnaldum blir solgt denne sommeren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]