– Det ser mer og mer sannsynlig ut at Wijnaldum blir solgt i dette overgangsvinduet

Barcelona tror de kommer til å sikre seg midtbanespilleren - og uten å betale noen stor sum.

7. sep 2020 kl 21.12 Arild Skjæveland

Gini Wijnaldum er et overgangsmål for Barcelona og deres nye landslagssjef Ronald Koeman. Wijnaldum har vært en nøkkelspiller for Koeman på landslaget, og er en spiller han absolutt ønsker å ta med seg til Barcelona.

Nå er Barcelona også i samtaler med Lyon om et kjøp av Memphis Depay, og den franske klubben har bekreftet at de ønsker å selge angriperen i dette vinduet. Depay er en av Wijnaldums aller beste venner.

Ifølge Neil Jones i Goal.com ser det mer og mer sannsynlig ut at midtbanespilleren kommer til å forlate Liverpool i sommer. Wijnaldum er som kjent inne i det siste året av sin kontrakt, og klubben har ikke klart å komme til enighet med 29-åringen om en forlengelse. 

Ingen stor sum

Den spanske avisen Sport mener Wijnaldum nærmer seg Barcelona, og at de ikke ønsker å betale mer enn 13 millioner pund for ham. 

Det ble ifølge Goal.com rapportert i helgen at 15 millioner pund kan være nok for at Liverpool vil selge spilleren som er på utgående kontrakt og som fyller 30 år i november.

Paul Gorst i Liverpool Echo svarte på spørsmål fra leserne tidligere på mandag, og skrev at slik situasjonen var akkurat nå, planlagte Liverpool for sesongen 2020/21 med Wijnaldum på laget.

Mandag kveld er Wijnaldum (og Virgil van Dijk) med fra start for Nederland i landskampen mot Italia. Det er Ginis 62. kamp med flagget på brystet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]