Liverpool forbereder seg på fremstøt fra Barcelona

Ronald Koeman vil ha Gini Wijnaldum til Spania.

2. sep 2020 kl 20.46 Jens Hapnes Rege

Ronald Koeman ønsker å utnytte de stillestående kontraktsforhandlingene mellom Liverpool og Gini Wijnaldum for å hente hans tidligere landslagselev, skriver The Guardians Andy Hunter onsdag kveld. 

Liverpool skal ikke ønske å selge den viktige brikken i mesterlaget, men vil nødig miste 29-åringen gratis neste sommer når kontrakten løper ut.

Ifølge The Guardian kan det standpunktet endres dersom et godt bud legges inn. 

GODT FORHOLD: Koeman og Wijnaldum har arbeidet sammen med landslaget i flere år.

GODT FORHOLD: Koeman og Wijnaldum har arbeidet sammen med landslaget i flere år.

Ingen forhandlinger

Barcelona skal ikke ha kommet med noe bud for Gini, men den nederlandske avisen De Telegraaf, som har tette bånd med Ronald Koeman, påstår at den tidligere Nederland-treneren ønsker å ha Wijnaldum som partner til landsmannen Frenkie de Jong på Barcelonas midtbane.

Et eventuelt salg av den allsidige midtbanespilleren vil føre til et tomrom i Klopps maskinrom på midtbanen, og vil sannsynligvis føre til at Liverpool kjøper Thiago Alcantara. 

Da Phillipe Coutinho ble solgt til Barcelona i 2018 inkluderte Michael Edwards en klausul i kontrakten som gjorde at det katalanske laget måtte betale 100 millioner pund ekstra for å kjøpe spillere fra Liverpool, men den klausulen gikk ut denne sommeren. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]