Landskampene er ferdigspilt. Nå kan alt fokus rettes mot lørdag kveld

Joe Gomez og Trent Alexander-Arnold spilte i Parken.

8. sep 2020 kl 22.39 Arild Skjæveland

Med tanke på at det er Premier League-start på lørdag, er det nesten utrolig at UEFA har fått inn en landslagspause denne uken.

For heller enn å gjøre siste finpuss sammen med lagkameratene på Melwood, har en rekke spillere vært ute på landslagoppdrag.

Først tirsdag kveld var de siste spillerne ferdig, og kan nå returnere til Merseyside før det som skal skje lørdag kveld.

Tre fikk spilletid

Trent Alexander-Arnold og Joe Gomez spilte fra start i en veldig tam og svak fotballkamp mot Danmark i Parken i København. Gareth Southgate eksperimenterte med laget, og det endte opp med en formasjon som ikke hang sammen, og et lag som ikke klarte å skape sjanser.

Fra Alexander-Arnold var det uvanlig mange feilpasninger, men heller ikke et kampbilde som passer hans styrker. Gomez spilte en solid kamp i en bakre treer.

Årets unge spiller spilte 86 minutter før han ble tatt av banen, mens Gomez spilte samtlige 90 minutter i kampen som endte 0-0.

Conor Coady, som har en fortid i Liverpool, fikk i kveld sin debut for det engelske landslaget, i forsvaret sammen med Gomez og Eric Dier fra Tottenham.

Rhian Brewster kom inn de siste ni minuttene for England U21 da de slo Østerrike 2-1.

Liverpool - Leeds United spilles lørdag kl. 18.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]