– Vi skal korrigere noen små detaljer før sesongen starter

Joe Gomez lover at det er en sulten Liverpool-tropp som tar fatt på 2020/2021-sesongen.

31. aug 2020 kl 10.30 Einar Kvande

I år som i fjor begynte Liverpool sesongen med å tape Community Shield på straffespark. Det er bare å krysse fingrene for at den avsluttes på samme måte også, for de regjerende Premier League-mestrene.

– Vi skapte en del sjanser. Vi var litt for avhengige av den gnisten som Mo og Taki tente i oss, men det er positive ting å ta med seg, i tillegg til at det er ting å jobbe med, uttaler Joe Gomez til Liverpoolfc.com etter uavgjort og tap på straffespark-konkurranse for Arsenal på Wembley.

– Nå er det selvsagt flere av spillerne som reiser bort med sine landslag, men noen blir igjen på Melwood og jobber i den korte perioden før vi alle vil være tilbake. Vi skal korrigere noen små detaljer, og så er vi forhåpentligvis klare til sesongen starter, legger han til.

Sesongen blir både mentalt og fysisk tøff

Liverpool sesongåpner som kjent mot nyopprykkede Leeds, på Anfield lørdag 12. september.

– Dette blir en utrolig viktig sesong for oss. Vi har alltid hatt en sterk tropp, men det tror jeg er enda mer tilfelle nå enn tidligere. Forhåpentligvis kan vi utnytte den. Jeg tror alle vil spille en rolle, sier Gomez.

– Vi har kvalitet på innbytterbenken, slik at manageren har mulighet til å gjøre taktiske endringer. Innbytterne han satte inn på Wembley satte virkelig fart på kampen, slår midtstopperen fast.

Med ligastart fire uker senere enn normalt, går det mot en intens Premier League-sesong, der kampene kommer enda tettere enn tidligere. 

– Det ble selvsagt en ufrivillig pause i siste halvdel av forrige sesong, før vi startet på nytt. I sommer hadde vi en kort periode på et par uker der vi fikk koble av litt, og det var alt. 

– Manageren mener at denne sesongen blir vel så mentalt tøff som fysisk tøff. Vi må være klare, og vi har en stor tropp vi kan rotere blant, om det behøves. Det viktigste er at vi er klare til en ny sesong. Jeg tror alle er mer sultne enn noen gang tidligere.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]