ECHO: Liverpool-Sheffield United kommer til å ha tilskuere på tribunen

Sjette Premier League-runde kan være den første med tilskuere tilbake på Anfield igjen.

3. sep 2020 kl 18.19 Øystein Tronstad

Når Liverpool sparker i gang sesongen hjemme mot Leeds 12. september så er det for tomme tribuner. Men nå melder Liverpool ECHO at hjemmemøtet mot Sheffield United 24. oktober nærmest garantert vil ha tilskuere tilbake på Anfield.

Avisen skriver at klubben hadde et Zoom-møte med over 200 ansatte denne uken, for å se på planene for å gjenåpne Anfield for publikum. Kilder skal foreslå rundt 12 500 tilskuere, rundt 25 prosent av kapasiteten, og godt innenfor myndighetenes ønskede makstak.

Det vil i så fall være Liverpools laveste tilskuerantall på Anfield siden ligacupmøte med Chesterfield i 1993, og det laveste i Premier League siden Queens Park Rangers samme år.

I den tyske Bundesligaen godtok i dag klubbene at det vil være ulike publikumskvoter for lagene.

ET STYKKE TIL: Slik så det ut i januar da Sheffield United gjestet Anfield, men det er en stund til at så mange kan samles igjen på stadion.

ET STYKKE TIL: Slik så det ut i januar da Sheffield United gjestet Anfield, men det er en stund til at så mange kan samles igjen på stadion.

29. august var 2525 tilskuere til stede på treningskampen mellom Brighton og Chelsea, i det som Premier League-sjef Richard Masters omtalte som en suksess.

Ifølge ECHO så vil alle de fire, The Kop, Centenary Stand, Anfield Road End og Main Stand, åpne mot Sheffield United for første gang siden Atlético Madrid slo de røde ut av Champions League tidlig i mars.

Liverpool har allerede gjort flere endringer for supportere som vil se kamper live. Blant annet så fryses fornyelsene av nye sesongkort og kamper blir solgt enkeltvis. Det er forventet at sesongskortordningen vil gå tilbake som normalt for 2021/2022-sesongen.

Klubbens offisielle melding om endringene kan leses her. Supportere oppfordres også om å unngå å samles ved Anfield i forbindelse med at Liverpool spiller kamper.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]