Så mange vil myndighetene slippe inn på Anfield

Det jobbes iherdig for å ta imot tilskuere igjen i oktober men myndighetene vil ha maksgrenser.

11. mars ble siste kamp med tilskuere på tribunen spilt på Anfield. Like over 55 000 møtte opp for å se at Atlético Madrid ble hakket for sterke i åttendedelsfinalen i Champions League.

The Telegraph skriver at myndighetene ligger an til å innføre en maksimumsgrense på 30 prosent når det åpnes for å slippe supporterne inn igjen. 

For Liverpool sin del så vil det bety at rundt 16 500 kan slippe inn på kampdag.

BEVISST KORONAVIRUSET I MARS: Da Liverpool sist spilte hjemmekamp hadde viruset begynt å spre seg i Europa og enkelte tok sine forholdsregler.

BEVISST KORONAVIRUSET I MARS: Da Liverpool sist spilte hjemmekamp hadde viruset begynt å spre seg i Europa og enkelte tok sine forholdsregler.

Premier League skal være motstander av publikumstaket da de mener at det ikke tar høyde for de individuelle forskjellene. Ligaen mener at hver enkelt arena må håndteres individuelt. Premier League vil se på stadion-design, transportmuligheter og lokale smittetall.

Det kan bety at mindre klubber med eldre anlegg må senke sine tall, mens de største klubbene vil kunne ligge bedre an. 

Uansett vil det være merkbart på økonomien for samtlige. For en klubb som Burnley så vil ikke 30 prosent på Turf Moor, som originalt ble bygget som en cricket-arena i 1833, tillate mer enn rundt 6500 tilskuere.