Tilbakekjøpsklausulen stikker kjepper i hjulene for Brewster-salg

Liverpool ønsker ikke å gi fullstendig slipp på Rhian Brewster.

27. sep 2020 kl 14.00 Einar Kvande

Paul Joyce i The Times skriver at Liverpool fortsatt jobber for å få solgt Rhian Brewster, Harry Wilson og Marko Grujic, og også noen spillere til, før transfervinduet stenger om en drøy uke.

Crystal Palace, Sheffield United, Aston Villa og Brighton har alle vist interesse for Brewster, men Liverpool har frem til nå insistert på en tilbakekjøpsklausul i overgangsavtalen, noe som har vist seg vanskelig å svelge for klubbene som ønsker å kjøpe den unge spissen.

20-åringen var nær ved å skrive under for Borussia Mönchengladbach i 2018, men Liverpool overbeviste ham om å bli værende i Anfield-klubben. Nå er imidlertid ledelsen på Anfield klare til å selge Brewster for rundt 20 millioner pund.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]