Hevder at Sheffield United vil komme med formelt bud på Brewster

Det er mye som nå tyder på at unggutten blir solgt til Sheffield United.

29. sep 2020 kl 18.22 Arild Skjæveland

Tabloidavisen Daily Mail rapporterte tidligere i dag at Sheffield United har fått tillatelse til å diskutere personlige betingelser med Rhian Brewster, og mye tyder nå på at ting kan komme til å skje.

The Telegraph rapporterer at Chris Wilder nå forbereder et bud på 20 millioner pund for spilleren, og at de nærmer seg den prislappen Liverpool har satt.

På Bramall Lane skal de være åpne for å akseptere en tilbakekjøpsklausul, som Liverpool har insistert på å ha inkludert inn i en avtale.

Favoritter til å sikre seg spissen

Crystal Palace har tidligere blitt linket til spilleren, men deres styreformann gikk ut på Twitter og benektet at klubben hadde lagt inn et bud. Det meste tyder på at han vil gå til Sheffield United, selv om Palace fortsatt er interessert.

Sheffield United har slitt med å score mål denne sesongen, og har ennå ikke funnet veien til nettmaskene i Premier League. I Sheffield United vil han kjempe med David McGoldrick, rutinerte Billy Sharp, Oli McBurnie og Lys Mousset om plass i angrepet. Sistnevnte er for tiden ute med skade.

20 år gamle Brewster scoret 11 mål på 22 kamper for Swansea forrige sesong. Han er nå bak nyinnkjøpte Diogo Jota i køen for Liverpool, og har ikke vært involvert siden sesongen startet igjen i midten av september.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]