Klopp langet ut mot Sky-eksperten– Sa Keane at vi var slurvete i kveld? Han må ha sett en annen kamp!

Jürgen Klopp likte dårlig en kommentar fra Roy Keane i Monday Night Football-studio.

28. sep 2020 kl 23.59 Arild Skjæveland

Den tidligere Manchester United-kapteinen Roy Keane var i dag på plass som ekspert sammen med Jamie Carragher i Sky Sports sitt Monday Night Football-studio.

Da Jürgen Klopp ble intervjuet på direkten tok det en overraskende vending, etter at Keane sa at det hadde vært slurv i Liverpools prestasjon.

– Hørte jeg riktig, at Mr Keane sa at vi spilte slurvete i kveld? Jeg kunne allerede høre dere, sa en småirritert Klopp.

– Sa han det?

Keane forsøkte å utdype, og sa at laget ga bort «et par sjanser», før han ble avbrutt av Klopp.

– Sa han det? At dette var en prestasjon med slurv? Jeg vil bare vite det, for jeg vet ikke om jeg hørte riktig. Han må ha snakket om en annen kamp. Det kan ikke ha vært denne kampen – beklager. Det er en utrolig beskrivelse av denne kampen. Dette var helt eksepsjonelt, og ingenting var slurvete. Absolutt ingenting, svarte Klopp.

Tok det som kritikk

Manageren likte ikke det han hørte, etter noe han beskriver som en fantastisk kamp fra laget sitt.

– Fra første sekund dominerte vi, mot et lag som er i form. 100 prosent i form. Da må du være veldig forsiktig mot kontringer imot, og jeg tror 60-70 prosent av alle ballene i bakrom var offside. Vi må bare vente lenger på flaggene, sa tyskeren videre.

– Derfor føles det ikke så bra, men det var offside. Alisson måtte gjøre én redning, og de hadde to baller i bakrom. Det kan du ikke unngå, og du må ha en målvakt for slike situasjoner. Utenom det, så var fotballen vi spilte helt eksepsjonell i kveld. Det betyr ikke noe for noen annen kamp. Det betyr ikke noe for torsdag, søndag eller for noe, men i denne kampen er det ikke noe negativt å si. Det var helt klart ikke slurvete, sa han videre.

Keane ville igjen forklare hva han mente: «Jeg sa at det var slurv i enkelte øyeblikk, men jeg mener dere var utmerket, og har ikke gitt annet enn skryt - så jeg vet ikke om du hørte meg riktig der», sa han og forklarte at det var en misforståelse.

– Jeg kan ikke ha gjort det, for jeg så på høytaleren og hørte bare ordet «sloppy» (slurvete) om kampen i kveld. Da var det feil.

Ville stå høyt og ødelegge Arsenals plan

Når misforståelsen var ordnet opp i svarte Klopp videre på sjansene Arsenal kom seg til.

– Vi hadde så mange store sjanser, og jeg er ikke en drømmer. Jeg står ikke her og tenker at vi skal kunne score på hver sjanse. I første omgang spilte vi supert, men lå under 0-1. Hvordan kan det skje?

– Dersom vi ikke hadde vunnet hadde det vært utrolig – men vi vant, fullt fortjent. Kunne vi ha scoret flere mål? Ja. Kunne de ha scoret? Ja. Det er på grunn av kvaliteten de har.

– Vi sto høyt hele tiden, så hvordan kan du hele tiden forsvare deg mot Aubameyang? Uten å stå høyt kan du ikke forsvare deg mot Arsenal, så de spilte i 95 minutter, var modige, og vi straffet dem fra tid til annen. Vi scoret ikke på alle sjansene, men drepte kampplanen deres. De holdt seg til den, men vi gjorde det igjen og igjen og igjen.

– Dersom du står så høyt er det selvsagt en risiko, og vi kom tre mot tre, tre mot to og slikt, men du ønsker å vinne ballen så høyt oppe i banen som mulig, Når et lag spiller slik, skal vi prøve.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]