Spillerbørsen mot BurnleyLiverpool hadde ikke matchvinnerne

Fabinho og Andy Robertson stod bak 1-0, men røde spillere var ikke effektive nok i hver ende av banen.

Alisson Becker6

Lenge var det en nokså rolig dag på jobben, før Burnley fikk noen dødballer hvor de kunne sende sitt tunge skyts inn i feltet. Det hadde vår nummer en noe plunder med, og en litt tvilsom retur mot slutten kunne også ha gitt tap.

Neco Williams6

Unggutten virket langt mer komfortabel på høyresiden defensivt enn på venstrebacken sist. Briljerte med en super langpasning i 1. omgang og fikk fortjent noe mer spilletid, selv om han har et stykke å gå til å bli Alexander-Arnold framover.

Joe Gomez6

Ble sjelden presset noe særlig da Burnley først og fremst var en trussel på dødballer, men var god med ballen i solskinnet på Anfield. Leste også spillet godt ved et par vanskelige defensive situasjoner, men ble litt mer shaky da gjestene spilte på seg selvtillit mot slutten.

Virgil van Dijk7

Defensivt ruslet dagens kaptein gjennom denne kampen, med unntak når gjestene kunne slå dødballer inn i feltet. Prøvde ganske ofte å sende lange og tidlige pasninger, i korridorer og bakrom, og lykkes bra med det.

Andy Robertson8

Andy Robbo var herlig påskrudd framover i dag, med pasninger, forseringer og skudd ute fra venstrekanten, og en heading som ga 1-0 med hodet fra høyresiden(!) Skotten hadde en grov feilpasning på tvers mot slutten av 1. omgang, men det er lett å vende et halvblindt øye til det i dag. Totalt sett synes vi han fortjener bestemannsprisen hos de røde.

Georginio Wijnaldum6

God til å drive framover med ballen og fikk slik sett noe av oppgaven til Jordan Henderson med å holde trykket opp på midten. Ikke av de mest skapende spillerne i denne kampen.

Fabinho8

For en smart og rasjonell defensiv midtbanespiller, og mot Burnley fikk han gjerne god tid til å time når han skulle støte eller når han skulle avvente. Flott fremspill til åpningsmålet, og brassen hadde flere lignende forsøk som nesten lykkes. NB Trykkleif gjorde at det først kom 6 som karakter på Fabinho, med feil tekst!!!

Curtis Jones6

19-åringen var alltid spillbar, alltid på sprang, fant alltid luker. Kanskje la han opp til et vel vanskelig og ambisiøst spill, da mange gode involveringer ble vekslet med i overkant mange feilpasninger. Han brente også et par bra sjanser, men totalt sett var dette en bra søknad for scouseren til å få mer spilletid framover.

Mohamed Salah7

Mo kunne ha scoret flere ganger, og burde nok ha kommet i scoringsprotokollen, men samtidig var han den som virket farligst lengst framme for Liverpool. De rødes nr. 11 er i form om dagen, men i dag var marginene litt på feil side.

Roberto Firmino7

Spesielt før pause var Bobby mye involvert, men da han fikk sjansen til endelig å score et ligamål på Anfield etter et pent fremspill fra Salah i 2. omgang smalt ballen i stolpen.

Sadio Mané6

Livlig villig og var et bra angrepsvåpen ute på venstresida, men det var samtidig en ettermiddag hvor senegaleseren ikke lykkes med på langt nær alt han prøvde på.

Trent Alexander-Arnold

Var ment å gi Liverpool litt offensivt etter at de kom under med 20 minutter igjen, men fikk aldri helt satt det avgjørende innlegget.

Naby Keita

Skulle også gi noe nytt offensivt som erstatter for unge Jones, men det nærmest var et veggspill som bare nesten lykkes.

Alex Oxlade-Chamberlain

Fikk drøyt ti minutter for Wijnaldum uten å greie å sette sitt preg på kampen.