Spillerbørs: Minamino best da flere debutanter viste seg fram

Takumi Minamino var «on fire» da Liverpool banket Lincoln og tok seg videre i ligacupen.

Adrián6

Ble ikke så arbeidsledig som det først så ut som. Måtte etter hvert gjøre flere redninger, blant annet tre strålende aksjoner på få sekunder tidlig i andre omgang. Kunne ikke gjøre noe med 1-5, men feilberegner på 2-6.

Neco Williams6

Som alltid mye fart, innsats og offensiv vilje, men litt rufsete kamp av unggutten. Mange av farlighetene kom på Lincolns venstreside og han rotet bort ballen foran 1-5. Varierende innleggskvalitet.

Rhys Williams7

Koste seg i første omgang da han var offensiv og gjorde flere flotte brytninger. Strålende pasning opp til Origi før 3-0-målet. Nådde ikke helt fram på 1-5-målet og ble straks mindre trygg uten van Dijk som makker. Likevel en solid debut av 19-åringen.

Virgil van Dijk7

Tryggheten selv. Slapp å bruke mye krefter mot et lavtliggende Lincoln som nesten ikke skapte noe i første omgang. Ble tatt av til pause for å være klar til mandagens kamp mot Arsenal.

Kostas Tsimikas7

Meget ivrig i det høye presset. Offensivt frempå, avga noen ganger litt for mye rom som Lincoln kunne kontre i. Viste seg fram med en flott langpasning til back-kollega Neco Williams. Lovende takter fra debutanten, selv om det defensive ikke var helt betryggende.

Curtis Jones8

Fantastisk første omgang. Lekker 3-0-scoring når han skrur ballen forbi keeper og nydelig fotarbeid før han satt sin andre flotte mål på få minutter. Viste fram fin teknikk og en god pasningsfot. Dabbet litt av i andre omgang.

Marko Grujic7

Viser seg som en trygg ballfordeler. Ikke den som stjeler overskriftene, men en solid kamp av serberen som viser hvorfor han er ønsket av klubber i Bundesliga. Kronet en god kamp med sitt første mål for klubben.

Xherdan Shaqiri7

Prøvde seg tidlig med noen langpasninger uten hell, men viste raskt at venstrefoten er intakt med et vakkert frisparkmål som ga Liverpool ledelsen. Herlige dødballer. Falt litt ut av kampen i andre omgang og ble byttet ut.

Harvey Elliott6

Ivrig etter å involvere seg og få i gang kombinasjoner. Var nest siste Liverpool-spiller på ballen før både 0-2 og 0-4. Nære scoring med et frekt forsøk fra 16 meter. Byttet ut for å gi plass til Jota.

Divock Origi6

Virket rusten og tydelig at han ikke trives helt ute på venstrekanten. Fint headet ned til Jones før 0-3, men ellers ikke mye involvert. Ble flyttet sentralt da Jota kom inn og fikk seg en scoring på slutten.

Takumi Minamino8

Banens beste. Tydelig ivrig etter å vise seg fram, bevegelig, delaktig i spillet og en voldsom innsats i det høye presset. Nydelig scoring da Lincoln rotet bort ballen, og på pletten igjen da han satte inn 5-0. Flott assist til Origi på 7-2.

Fabinho5

Kom inn til andre omgang da van Dijk gikk, og Lincoln ble straks farligere. Ble lurt foran 1-5-målet og taper duellen på 2-6. En liten nedtur etter den fantastiske kampen på Stamford Bridge på søndag.