– Jeg gråt da han forlot Liverpool

Mohamed Salah savner bestekompisen Dejan Lovren.

16. jan 2021 kl 10.22Einar Kvande

Mohamed Salah innrømmer at det var tungt for ham at bestekameraten Dejan Lovren forlot Liverpool. De to var svært nære venner, og nærmest uadskillelige både på og utenfor treningsfeltet inntil Lovren skiftet beite i sommer, og skrev under for Zenit St Petersburg.

– Vi gråt sammen utenfor treningsfeltet, forteller Salah til Sky Sports YouTube-kanal.

– Jeg visste allerede at han kom til å dra, og vi delte et følelsesladet øyeblikk. Vi var triste begge to. Jeg var glad for at han fikk det som han ville, for han ønsket å dra, men jeg var også trist, for han var en så god venn, og vi holder fortsatt kontakten, legger Liverpool-spissen til.

Lovrens avgang har heldigvis ikke påvirket Salahs pretasjoner på banen, og egypteren har scoret jevnt og trutt også denne sesongen. 

Salah svarer på en rekke morsomme spørsmål i intervjuet med Sky Sports YouTube-kanal, som du kan se i klippet ovenfor. Blant annet synes han at Trent Alexander-Arnold slår så harde innlegg at han noen ganger er redd for å heade dem!

Har du innspill til journalisten?
[email protected]