– Takk Gud for at jeg har pensjonert meg, for Liverpools prestasjoner de par siste sesongene har vært fenomenale

Sir Alex Ferguson har latt seg imponere av Liverpools prestasjoner de to siste årene.

15. jan 2021 kl 21.27Einar Kvande

Under A Team Talk With Legends i kveld pratet Sir Alex Ferguson om rivaliseringen mellom Manchester United og Liverpool, og den tidligere United-manageren er mektig imponert over det Jürgen Klopp har fått til i Liverpool.

– Manchester United mot Liverpool er sesongens store kamp. Jeg måtte bygge en klubb, ikke bare et lag, som kunne overgå Liverpool. Takk Gud for at jeg har pensjonert meg, for Liverpools prestasjoner de par siste sesongene har vært fenomenale, uttalte Ferguson i samtale med Sir Kenny Dalglish og Jürgen Klopp.

Liverpool - Manchester United spilles søndag klokken 17.30, og blir vist direkte på TV 2 Sport Premium.

Var klar til å legge inn bud på Henderson

Ferguson var svært nær å hente Jordan Henderson til Manchester United, og kastet under samtalen lys over det som skjedde.

– Jeg ble kritisert av Brendan Rodgers for min vurdering av Jordan. Vi sto klare til å legge inn et bud på Jordan da han var i Sunderland. Jeg snakket med Steve Bruce. Men våre speidere og vår medisinske avdeling var ikke fornøyd med måten han løp på. De sa han var typen som ville få skader. Jeg måtte sørge for at jeg hadde spillere som alltid var tilgjengelige. Men jeg elsket Jordan som spiller. Han har bevist det nå. Alt jeg hører om ham forteller meg at jeg gikk glipp av en veldig god person.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]