21. okt 2017 kl 21.13 Arild Skjæveland

Lørdag møttes England og USA i U17 VMs kvartfinale. Det var en ung Liverpool-spiller som skulle bli den store helten i India.

Se scoringene i vinduet over.

Hattrick-hero

Brewster scoret 1-0 og 2-0 i første omgang, før Morgan Gibbs White la på til 3-0 for engelskmennene. Josh Sargent reduserte til 3-1, før 17 år gamle Brewster fikk hattricket sitt fra straffemerket seks minutter på overtid.

Liverpools nummer 57 har nå 17 mål på 20 kamper for U17-laget til England. I denne turneringen har han fire. Lassana Ndiyae fra Mali og Amine Gouiri fra Frankrike har scoret flere i denne turneringen - begge med fem.

Tidligere lørdag slo Mali ut Ghana og sikret sin semifinalebillett. I to andre kvartfinalene spiller Spania mot Iran, og Tyskland mot Brasil.