– Håper jeg kan score 100 mål til

Daniel Sturridge nåde en milepæl med sin scoring lørdag.

28. okt 2017 kl 20.51 Arve Vassbotten

Daniel Sturridge scoret sitt 100. mål som profesjonell fotballspiller, da han satte inn åpningsmålet på Anfield mot Huddersfield lørdag.

– Slikt tenker jeg ikke engang på, og hadde helt glemt det. Men jeg er taknemmelig overfor Gud for at han har velsignet meg, og latt meg få lov å nå et slikt antall mål. Forhåpentligvis er det mange flere i vente. Det kunne vært mange flere, men man kan ikke henge seg opp i fortiden. Man må se framover og håpe at jeg er i stand til å score 100 mål til før karrieren er over.

62 av målene til Sturridge er kommet på 129 kamper i Liverpool. Han har også 24 mål på 103 kamper i Chelsea, 6 mål på 32 kamper i Manchester City, og åtte mål på 12 kamper for Bolton.

KLASSEAVSLUTNING:
KLASSEAVSLUTNING:  Daniel Sturridge var iskald og lobbet over keeper da han fikk sjansen tidlig i andre omgang.

Trenger å spille regelmessig

Dette var den fjerde gangen denne sesongen at Sturridge har fått tillit fra start av Jürgen Klopp. To mål har det blitt.

– Det handler om å finne rytmen og flyten. Jeg føler selv at jeg er best når jeg spiller regelmessig. Men manageren tar ut laget, og jeg skaper aldri noen problemer. Han er sjefen, og jeg har mye respekt for han og for hans beslutninger. Når jeg går på banen, er det viktig å vise hva jeg kan gjøre.

– Jeg er glad for at han hadde tillit til meg i dag, og jeg håper jeg betalte tilbake for tilliten med målet mitt.

– Huddersfield spilte veldig defensivt synes jeg. I første omgang gjorde de det spesielt vanskelig for oss, og da visste vi at det kunne bli en slik dag der ting ikke gikk vår vei. Da føler man presset fra fansen. Men vi viste hva vi kan gjøre, vi viste karakter, vi gikk utpå og ga vårt beste.

– Vi fikk gjort jobben til slutt, og vi gjorde det med klasse. Vi er veldig glad for seieren, sa Sturridge.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]