Ikke enig i byttene

Jamie Carragher mener at Jürgen Klopp burde byttet ut midtbanespillere isteden for angripere mot Manchester United.

14. okt 2017 kl 19.31 Einar Kvande

Jamie Carragher synes det var feil av Jürgen Klopp å bytte ut hele angrepstrioen i den målløse kampen mot Manchester United.

Mohamed Salah, Philippe Coutinho og Roberto Firmino ble alle tatt av banen i sluttminuttene.

Gjestene lå dypt og forsvarte seg i store deler av kampen, og Carra mener at Klopp burde vært mer offensiv i tankegangen når han gjorde sine bytter.

– Jürgen Klopp gjorde bytter, men han beholdt de tre på midtbanen. Manchester United viste ingen tegn på ambisjoner i denne kampen, og jeg mener det ville ha vært verdt risikoen å la Coutinho bli værende på banen og sette inn enda en angrepsspiller for en midtbanespiller, forklarer Carragher til Liverpool Echo.

– Ja, du kan bli tatt på en kontring, men det var så tydelig at United hadde kommet hit for å spille 0-0, med et håp om å få et mål på en kontring eller en dødball som bonus.

– Jeg mener at Liverpool burde ha byttet ut Wijnaldum eller Can.

– Det er ikke enkelt å være manager, men jeg hadde tatt sjansen på et slikt bytte tidligere i kampen. Jeg mener at han ikke burde ha byttet spiller for spiller i samme posisjon, men gjort et mer taktisk grep.

– Det ville ha gitt Liverpool en ekstra angrepsspiller på banen. Det kunne ha kostet dem kampen, men det kunne også ha vunnet dem kampen. I den posisjonen Liverpool befinner seg i var dette kampen hvor de kunne ha tatt en slik sjanse.

0-0 betyr at Liverpool og Manchester United nå har spilt uavgjort mot hverandre i tre kamper på rad.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]