- Vår innstilling var midt i blinken

Jürgen Klopp berømmet sitt lag for en moden forestilling, hvor lagets gjenvinningspres var tilbake til sitt beste på hva som ble en rekordkveld.

18. okt 2017 kl 00.24 Torbjørn Flatin

- Vår innstilling var fremragende helt fra første spark, gliste en fornøyd Jürgen Klopp til pressen etter 7-0 borte mot Maribor.

- Vi scoret noen vidunderlige mål, vi spilte vidunderlig fotball og jeg elsket måten hvor vi greide å opprettholde konsentrasjonen utover i kampen. Den var en virkelig moden forestilling fra oss.

- Vi ønsket å vise oss fra vår beste side i gjenvinningspresset, noe vi kunne ha gjort bedre mot United. I dag var det mye bedre, hvor vi scoret flere mål etter å ha presset. Vi har ikke bestandig vært gode til å avslutte situasjoner hvor vi har vunnet igjen ballen, men det var også bra i dag.

7-0 er Liverpools største seier på bortebane i Europa gjennom alle tider.

- Det hadde jeg ingen peiling på, forklarte Klopp rett etter kampen. – Vi har snakket noen ganger om hvilken vidunderlig historie denne klubben har, slik at det er fint selv å kunne være med å skrive noe av den. Det kan være en rekord som kan bli vanskelig å slå.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]