Comeback for kreftsyk manager

Eduardo Berizzo skal ha informert spillerne om diagnosen i pausen.

22. nov 2017 kl 08.55 Arild Skjæveland

Sevilla kom på banen som et helt annet lag i andreomgang i tirsdagens Champions League-kamp på Ramón Sánchez Pizjuán. Liverpool ledet 3-0 til pause, etter en omgang der de helrøde satte sjansene sine og imponerte stort.

I den andre omgangen slo det spanske laget kraftig tilbake, og Guido Pizarro utlignet tre minutter på overtid.

Viasats Petter Veland skriver på Twitter at Sevilla-trener Eduardo Berizzo har fått prostatakreft, og skal ha lettet på sløret i pausepraten. Det skal ha vært tema på radioprogrammet El Larguero.

Comeback for treneren

Liverpool Echo skriver at Sevilla er ventet å komme med en pressemelding om helsetilstanden til manageren på onsdag. Ever Banega var sentral i comebacket, og sier at de gjorde det for manageren.

– Det var en syk kamp. Vi gikk til pause og visste at dersom vi prøvde, kunne vi klare det. Det er slik vi spiller i alle kamper. Du må gå ut der med en slik innstilling, for supporterne som alltid støtter oss, og for treneren som har snudd dette, sier argentineren ifølge Liverpool Echo.

– Han er den viktigste av oss alle. Han har fått oss på riktig vei, og vi støtter ham hele veien.

– Individuelle feil

Berizzo selv oppsummerte kampen slik.

– Stillingen etter den første omgangen var på grunn av individuelle feil. Vi måtte slå tilbake, og tenke på stoltheten for å snu det. I den andre omgangen kom Liverpool knapt over midtbanen, sa Berizzo.

– Når er du er lojal mot tanken om å spille angrepsfotball, vil spillet alltid belønne deg til slutt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]