– Det er en bekymring for oss at han har fått kjenning med hamstringskaden igjen

Dette sier Jürgen Klopp om Sadio Manés strekkskade.

13. nov 2017 kl 13.26 Einar Kvande

– Sadio returnerer tidlig til Melwood for å være med oss. Det er selvsagt en bekymring at hamstringskaden hans er på agendaen igjen. Det blir viktig for oss å følge med på skaden og håndtere den i de kommende dagene, uttaler Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com.

– På dette stadiet har vi fortsatt ikke møtt Sadio, og har derfor ikke kunnet vurdere det fulle omfanget av skaden. Det er åpenbart at vi må vi følge med på dette resten av uken, og sørge for at vi er forsiktige i måten vi håndterer situsjonen på, fortsetter Liverpool-manageren.

Kommunikasjonen har vært god

– Det har vært veldig god kommunikasjon mellom oss og Senegal-ledelsen for å sørge for at spilleren blir tilstrekkelig beskyttet og holdt øye med. Vi respekterer hvor viktig han er for Senegal, og derfor må det alltid være de som tar avgjørelsene når han er under deres kontroll.

– Vi i Liverpool må heller ikke glemme hvor viktig det er for Sadio at han får representere landet sitt når han er skadefri og i god nok form til å gjøre det. Han er veldig stolt av landet sitt, og erkjenner hvilken rollemodell han er for dem.

– Vi vil undersøke Sadio så snart han er tilbake her til lands, og så ta en avgjørlse hvilken rehabilitering og behandling som gir ham best sjanse til å være tilbake skadefri og sterk foran de viktige kampene vi har foran oss, sier Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]