– Det har bare vært et spørsmål om tid

Danny Ings opplevde den berømte ketchup-effekten da han scoret fire av målene i Liverpool U23 sin 7-0 seier over Bristol City i går.

6. nov 2017 kl 12.08 Einar Kvande

25-åringen gjorde hat-trick i første omgang, og scoret også ett mål i annen omgang, da Liverpool U23 knuste Bristol City i Premier League U23 Cup.

– Danny fortjente dette. Vi har hele tiden sagt at målene ville komme før eller siden, uttaler U23-manager Neil Critchley til Liverpoolfc.com.

– Vi ble veldig glade da han scoret allerede i kampens første minutt, og man kunne se at selvtilliten begynte å komme tilbake til ham etter det.

– Det andre målet hans var et typisk spiss-mål, mens den tredje scoringen var fantastisk. I tillegg gjorde han et mål til i andre omgang.

– Jeg er ikke overrasket, for Danny er alltid en trussel. Han kommer til sjanser, og er en god avslutter. Det ser vi på trening. Nå er vi glade for at han har fått ut dette i kamp igjen.

– Danny spilte en veldig god kamp generelt sett, noe også Flanno gjorde. De er to topp proffer og topp mennesker. De leder de andre spillerne under kampen, og gjør jobben min enklere.

– Selv etter at kampen var avgjort kunne du høre Flanno rettlede guttene. Han ba dem om å holde på ballen og gjøre ting enkelt. Danny kom ned på midtbanen for å hjelpe til med å holde på ballen. De rettleder spillerne ute på banen, og det er en fornøyelse å ha dem med på laget.

Viktig å reise kjerringa

Critchley var glad for at hans lag slo tilbake etter å ha tapt 2-1 for Leicester forrige helg.

– Jeg var godt fornøyd med hvordan vi startet kampen, for vi ba guttene om å gå til denne kampen med den riktige innstillingen. Vi måtte slå tilbake etter tapet for Leicester forrige helg, og jeg syntes vi gjorde det med fynd og klem.

– Vi scoret noen fantastiske mål, holdt nullen, og det som jeg er mest fornøyd med er at selv når vi ledet 7-0 kunne vi se spillere som Flanno og Matty Virtue gå på sugende returløp i sluttminuttene.

Scoring nummer ni for Wilson

Critchley la også merke til at Harry Wilson gjorde sitt niende mål for sesongen. Han bidro også med to målgivende pasninger. Critchley hadde tenkt å bytte ut 20-åringen i pausen, for å hvile ham foran Wales U21 sine landskamper, men Wilson ba selv om å få fortsette.

– Harry skal spille et par landskamper, så jeg sa til ham at jeg kanskje kom til å bytte ham ut i pausen for å spare ham. Det likte han ikke noe særlig, og han gjorde det helt klart at han ønsket å fortsette. Heldigvis ble det slik, og han fortjente scoringen sin.

– Han hadde en avslutning i stolpen, en like utenfor, og var også uheldig at et forsøk fra midtbanen ikke gikk inn da keeper var langt ute på banen. Fra benken så det ut som ballen skulle gå i mål.

– Han scoret et flott mål mot slutten av kampen. Når Harry skjærer inn i banen og kombinerer med Danny reiser folk seg på tribunen, for da forventer de alltid at noe vil skje.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]