- Dette var perfekt for oss

Jürgen Klopp berømmet en moden kamp fra hans lag mot Southampton, både defensivt og offensivt.

18. nov 2017 kl 19.31 Torbjørn Flatin

- Dette var absolutt alt jeg ba om, dette var perfekt for oss, summerte Jürgen Klopp opp etter 3-0 mot Southampton.

- Southampton er et spillende lag og det ga oss sjanser, som det tok det en stund før vi utnyttet. Vi måtte være tålmodige på en livlig måte.

- Jeg skal ikke ta noe ære av den første scoringen til Salah, gliste Klopp etter at et kremmerhus fra No hadde åpnet festen. – På den andre fant han et løp som jeg ikke helt forstår hvordan han greier å finne uten å bli offside, men det er slikt han er i stand til. Pasningen til Coutinho var også utmerket.

- Kanskje er han litt overrasket selv også, selv om han scoret mye i Italia, fortsetter manageren om formspilleren og toppscoreren Mohamed Salah. – Han er i veldig god form om dagen, men vi skal heller ikke glemme at vi har spillere som Firmino og Mané som arbeider knallhardt for å hjelpe ham.

- Vårt forsvarsspill var veldig modent i dag. Midtstopperne var fremragende. Alberto Moreno ble far for andre gang i natt, og jeg vet ikke om det var som mange som likevel hadde spilt kamp i dag. Det var samtidig et stort skritt for Trent (Alexander-Arnold).

- I dag ble vi ikke nervøse og vi vet at dersom forsvaret gjør en god jobb kan vi stole på den kvaliteten vi har fremover.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]