NY GOD KAMP  Alberto Moreno har hatt en god sesong så langt, og var blant Liverpools beste spillere mot Maribor.

– Jeg er ikke langt unna mitt toppnivå nå

Alberto Moreno har vært den store overraskelsesmannen i den røde trøya denne høsten.

Moreno fikk starte bare to ligakamper forrige sesong, hvor han tapte plassen sin til James Milner. Spanjolens Liverpool-karriere virket å være over da Jürgen Klopp handlet inn Andy Robertson i sommer, men mot alle odds har Moreno kjempet seg tilbake og gjort venstrebackplassen til sin.

– Jeg er lykkeligere nå som ting går bra for meg. Jeg vil påstå at jeg har hatt en brukbar sesong så langt. Kanskje den beste i min karriere som profesjonell fotballspiller, uttaler Moreno til Mirror.

– Jeg er ikke langt unna mitt toppnivå nå, men dette har ikke kommet av seg selv. Det handler om hardt arbeid, fortsetter spanjolen.

– Du må ofre deg for å hjelpe laget. Jeg jobbet hardt under preseason, og kjempet for å komme tilbake på laget. Dette bunner i mitt sterke ønske om å bli værende her i Liverpool, en av verdens beste klubber.

– Jeg lever for Liverpool. Jeg elsker Liverpool. Jeg ønsker alltid å vinne når jeg tar på meg Liverpool-drakten.

Viktig kamp mot gamleklubben

Den 21. november skal 25-åringen returnere til sin hjemby Sevilla, og møte sin gamle klubb i en svært viktig Champions League-kamp. Liverpool kan for første gang på ni år sikre seg avansement fra gruppespillet dersom de vinner kampen.

– Det blir en spesiell kamp, dersom jeg blir tatt ut til å spille. Mange fra min familie og mange av mine venner vil sitte på tribunen.

– Vi reiser dit for å vinne. Jeg kommer til kjempe for at vi skal vinne, slik jeg gjør hver gang jeg tar på meg drakten.

– Jeg har aldri kommet videre fra gruppespillet i Champions League, så det vil være veldig spesielt om vi klarer å ta oss videre. Det er jeg sikker på at det vil være for alle her.

– Det er noen år siden sist klubben tok seg videre fra gruppespillet. Supporterne fortjener det nå.

Målgivende

Moreno slo innlegget som førte til at Daniel Sturridge satte inn Liverpools tredje mål i 3-0 seieren over Maribor.

– Du ønsker alltid å hjelpe laget ditt, og når du som forsvarsspiller bidrar med en målgivende pasning er det noe som gjør deg lykkelig. Det er bevis på at du hjelper laget, og gjør det bra som en del av laget.

Del

Alberto Moreno

25.12.2017 12:10

Moreno ønsker god jul

15.12.2017 22:14

Skaden til Moreno ga Robertson sjansen han har ventet på

«Det enes død er den andres brød» heter det i ordtaket. Det gjelder ikke minst i fotballens verden.

08.12.2017 13:31

Moreno ikke med mot Everton

Det er fortsatt uklart når Alberto Moreno vil være tilbake i spill.

Siste Til vår nyhetsoversikt
18.02.2018 kl 17:35

Har du kontroll på Liverpools tidligere spillere?

Hvor er de nå?

+
18.02.2018 kl 12:38

Prøver å lære fra Roberto Firmino

Danny Ings fikk oppfylt drømmen om å spille i Champions League.

+
18.02.2018 kl 09:18

Hattricket har gjort godt for selvtilliten

Nå har Sadio Mané satt seg mål om å score mer.

+
18.02.2018 kl 07:27

Returnerer fra Marbella i dag

Se nye bilder fra klubbens treningsleir.

+