– Jeg skylder Kenny mye

Jordan Henderson var på premieren av den nye filmen «Kenny» onsdag kveld.

16. nov 2017 kl 08.31 Arild Skjæveland

Onsdag kveld var det rød løper og premiere på den nye filmen «Kenny» på FACT i Liverpool. Jürgen Klopp måtte trekke seg etter å ha vært på sykehus, men en rekke tidligere og nåværende spillere var tilstede for å se filmen om Kenny Dalglish.

En av dem var Jordan Henderson, som ble kjøpt til Liverpool da Dalglish var klubbens manager i 2011.

– Da jeg kom hit som en unggutt, var han fantastisk med meg. Han ba meg slappe av, og snakket med meg hele tiden for å sørge for at ting gikk greit. Ikke bare på banen, men også utenfor, sa Jordan Henderson til Liverpool Echo på den røde løperen i går kveld.

– Selv etter at han var ferdig som manager holdt vi kontakten, og jeg møter ham ganske ofte.

En viktig faktor

Henderson kom til Liverpool for 16 millioner pund sommeren 2011.

BLE KJØPT:
BLE KJØPT:  Kenny Dalglish var manageren som hentet Jordan Henderson til Liverpool.

– Det at Kenny hadde så stor tro på meg som spiller og person var en viktig del av grunnen til at jeg kom til Liverpool. For det vil jeg aldri kunne takke ham nok, sa kapteinen videre.

– Jeg skylder Kenny mye. Han hjalp meg med lederskap, og kunne se hvilke kvaliteter jeg hadde, og få dem ut. Han har hatt en stor innflytelse på karrieren min så langt.

Den 1 time og 26 minutter lange dokumentaren «Kenny» blir sluppet 20. november

Spilleklar på lørdag

Jordan Henderson erklærer seg spilleklar til lørdagens møte med Southampton, etter å ha være ute de to siste ukene med en lårskade. Onsdag trente han igjen for fullt.

– Jeg hadde min første skikkelige økt igjen. Jeg følte meg bra, og forhåpentligvis kan jeg bli involvert i helgen, svarte Henderson.

På onsdagens trening var også Adam Lallana tilbake for fullt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]