– Klopp er utrolig viktig for meg

Roberto Firmino beskriver Jürgen Klopp som en eksepsjonell manager.

10. nov 2017 kl 10.09 Einar Kvande

Roberto Firmino føler han har stor nytte av å jobbe sammen med Jürgen Klopp, og beskriver Liverpool-manageren som svært viktig for egen utvikling.

– Han er utrolig viktig for meg. Han hjelper meg i de daglige treningsøktene, og jeg har lært mye av ham. Han har fått det beste ut av meg, slår Firmino fast til Premier League Productions.

– Han er en eksepsjonell manager, og jeg synes det er en ære å få jobbe sammen med ham. Ting har blitt mye bedre etter at han kom til klubben, fortsetter 26-åringen.

Liker å presse

Liverpools nummer 9 er veldig viktig i det harde presset som Klopp legger opp til, og selv har ikke brasilianeren noe i mot å jobbe på den måten.

– Jeg presser med glede. Jeg elsker å presse motstanderne, og gjøre livet vanskelig for dem. Da kan jeg stjele ballen, og det blir mye enklere for oss å score, slår han fast.

Den offensive midtbanespilleren som er blitt omskolert til spiss trives i Liverpool.

– Jeg er veldig lykkelig, og jeg er veldig takknemlig for å ha kommet til en stor klubb som Liverpool, og jeg er veldig takknemlig for å få lov til å bo i denne vidunderlige byen.

– Supporterne er fantastiske. Jeg har aldri hatt problemer med dem, og jeg håper det fortsetter slik i resten av min tid i klubben.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]