Lokalavis Daily Echo:«Nå er det en sjanse»

Lokalavis tror sjarmoffensiven fra Mike Gordon kan ha gjort Southampton villige til å selge.

17. nov 2017 kl 21.23 Arild Skjæveland

I sommer var forholdet mellom Southampton og Liverpool iskaldt. Styreformann Ralph Krueger og Les Reed, som har ansvaret for det sportslige, var på ingen måte interessert i å selge flere spillere til Liverpool.

Siden Southampton rykket opp igjen til Premier League, har LFC kjøp Rickie Lambert, Adam Lallana, Dejan Lovren, Nathaniel Clyne og Sadio Mané fra klubben. At Virgil van Dijk skulle bli nummer seks var ikke aktuelt.

Liverpool FC måtte legge ut en pressemelding om at de ikke lenger var interessert i spilleren, og måtte beklage seg.

Bedre forhold

BEDRET FORHOLD:
BEDRET FORHOLD:  Mike Gordon skal ha fått orden på forholdet mellom klubbene.

Bak kulissene skal FSG-president Mike Gordon ha reparert forholdet til Southampton-styret. Forholdet ble så bra at Anfield-klubben kunne forhøre seg om spilleren igjen like før overgangsvinduet stengte, men svaret var nei - han var ikke til salgs.

Ifølge lokalavisen Southern Daily Echo skal sjarmoffensiven nå ha gjort det mulig at nederlenderen havner i Liverpool likevel.

Klopp lo det bort

Jürgen Klopp fikk spørsmål om midtstopperen på dagens pressekonferanse. Det var uaktuelt for manageren å bli lurt utpå og si noe om et annet lags spiller.

– Forventer du virkelig et svar? Hva skjedde i sommer? Det er ingenting å si om det.

– Forhåpentligvis blir det vanskelig for alle spillere som kommer til Liverpool - for du mener på lørdag? Forhåpentligvis blir det vanskelig.

Usikker Pellegrino

Southampton-manager Mauricio Pellegrino er ikke sikker på om han får beholde midtstopperen sin.

– Jeg vet ikke. Jeg kan ikke kontrollere markedet. Du kan aldri vite, for vi snakker om penger, og alle har en pris. Dette er et spørsmål for eierne, sier Pellegrino til Daily Echo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]