Rafa interessert i låneavtale for Ings

Newcastle vurderer å prøve seg på Danny Ings i januar.

7. nov 2017 kl 17.53 Marius Rabben

Det er avisen Chronicle Live som melder at Newcastle-manager Rafael Benítez ønsker å styrke angrepet med Ings denne vinteren.

Med bare ti scoringer på de elleve første Premier League-rundene handler det kommende overgangsvinduet for The Magpies først og fremst om å friske opp det offensive, og Liverpool ønsker samtidig en løsning som gir Ings regelmessig spilletid på høyt nivå.

Denne sesongen har 25-åringen spilt U23-fotball og fått ett innhopp for førstelaget. De 17 minuttene han fikk i ligacupexiten borte mot Leicester i september var hans første A-lagskamp på elleve måneder.

Nå går det mot et utlån for spissen, som skal ha en rekke interesserte klubber i landets to øverste divisjoner. Ifølge lokalavisen i nordøst kommer Newcastle til å være frempå når vinduet åpnes ved nyttår.

Ings, som i helga scoret fire ganger, med hat-trick før pause, da U23-laget valset over Bristol City og vant 7–0, har kontrakt med Liverpool til sommeren 2020.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]