Stoke-kampen sendes kun i opptak

Liverpools bortekamp mot Stoke neste uke går ikke direkte på TV.

21. nov 2017 kl 10.59 Arild Skjæveland

Nå kommer kampene tett i Premier League. Liverpool spiller hjemme mot Chelsea lørdag kveld, i en kamp som sendes direkte på TV 2 Sport Premium.

Neste uke er det midtukerunde, med kamper både tirsdag og onsdag. Liverpool spiller borte mot Stoke på onsdag, men den kampen blir ikke vist direkte.

BT Sport valgte Everton

Det er BT Sport som har rettighetene til midtukekampen denne gang, og har valgt seg ut Evertons hjemmemøte med West Ham. Slik det er i den nye TV-avtalen, kan ikke TV 2 velge en annen kamp enn den som velges av rettighetshaveren i England samme dag.

Unntaket er kampene kl. 16.00 lørdager, da TV 2 kan velge sin kamp, ettersom denne kampen ikke sendes i England. Det har tidligere vært mulig å gjøre noen unntak i løpet av sesongen, men det ser ikke ut til å skje med akkurat denne kampen.

Stoke - Liverpool vil sendes i opptak på TV 2 Sport Premium kl. 23.00 samme kveld.

Runde 15 spilles helgen etter - og Liverpool spiller borte mot Brighton lørdag 2. desember kl. 16.00. TV 2 har bekreftet at den kampen blir vist direkte.

De andre kampene som spilles på dette tidspunktet er for øvrig Everton - Huddersfield, Leicester - Burnley, Stoke - Swansea og Watford - Tottenham.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]