Trent er blitt Champions League-backen

Det er opplest og vedtatt at Loris Karius er Liverpools Champions League-keeper. Det virker også som Trent Alexander-Arnold er Liverpools høyreback i turneringen.

2. nov 2017 kl 20.30 Einar Kvande

Nok en gang falt valget på Alexander-Arnold fremfor Joe Gomez da Jürgen Klopp tok ut sin høyreback til hjemmekampen mot Maribor.

– Jeg har fått spille ganske mye i Champions League denne sesongen. Det er annerledes enn å spille en ligakamp. Det er under flomlysene, men målet er det samme. Du må gå ut og ta de tre poengene, og det gjorde vi mot Maribor, slår Alexander-Arnold fast til Liverpoolfc.com.

– Alle ønsker å spille i Champions League. Det er eliteturneringen, og du ønsker alltid å være med der.

Målgivende innlegg

Alexander-Arnold leverte en ny god kamp, og slo også den målgivende pasningen da Mohamed Salah scoret Liverpools første mål i 3-0 seieren.

– Det var viktig å ta de tre poengene. Det var en tøff kamp. Mye tøffere enn den første kampen mot Maribor. Men vi klarte å bryte dem ned til slutt, og fikk gjort tre mål og tatt de tre poengene, samtidig som vil holdt buret rent. Vi er henrykt over det.

– Maribor gikk definitivt til denne kampen med en annen kampplan enn sist vi møtte dem. De kom for å forsvare seg, men vi klarte å bryte dem ned til slutt.

– Vi klarte det ikke før i andre omgang, men vi kom fra kampen med tre mål og tre poeng.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]