– Vi trenger alle spillerne våre

Jürgen Klopp sier han ikke har noen planer om å selge Daniel Sturridge i januar.

21. nov 2017 kl 00.04 Marius Rabben

I ryktebørsen denne uka hevdes det at Daniel Sturridge er klar for å finne en ny klubb på nyåret, med mål om en plass i Englands VM-tropp til sommeren. 28-åringen ble nemlig ikke inkludert i landslagstroppen denne måneden grunnet mangelen på spilletid i helrødt.

Selv om spissen scoret mot både Huddersfield og Maribor på Anfield, har han sett begge de siste ligakampene fra sidelinja.

Forstår frustrasjonen

Ifølge Liverpool Echo påpeker manageren imidlertid at de røde har bruk for Sturridge, og at han vil få flere sjanser i tiden fremover. Inkludert tirsdagens kamp mot Sevilla skal laget spille hele tolv kamper frem til og med 1. januar.

– Det er en ’story’ (i avisene). Men det er jeg ikke interessert i, responderer Klopp.

– Situasjonen med spilleren er helt okay. Jeg kan forestille meg at en spiller av det kaliberet ikke er fornøyd med at han ikke starter hele tiden. Det kan jeg virkelig forstå. Men det er alt.

I Champions League har ikke Sturridge startet denne sesongen, og står med ett mål og én målgivende på fire innhopp. I Premier League har han både fire starter og fire innhopp, noe som har gitt to scoringer og én assist.

Trolig starter Sturridge på benken igjen mot Sevilla på Ramón Sánchez-Pizjuán.

Trenger ikke på overgangsvinduet

Klopp legger vekt på at Liverpool, som nå – med få unntak – nærmer seg en skadefri stall, må utnytte bredden. Han fokuserer ikke på hva som skjer i januar.

– For øyeblikket trenger vi alle spillerne våre. Det er halvannen måned igjen til vinduet åpner, og jeg tenker ikke ett sekund på ting som dette nå. Det er så mange kamper før den tid, og jeg trenger alle sammen her.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]