– De har ikke mistet fokus på Liverpool i ett sekund

Jürgen Klopp snakker om spekulasjonene rundt Philippe Coutinho og Emre Can.

21. des 2017 kl 00.02 Arve Vassbotten

Jürgen Klopp er lei av spørsmål om Barcelona og Philippe Coutinho. Om de siste ryktene fra avisen Sport om at alt er klart for en overgang på 133 millioner pund i januar, svarte Klopp slik på dagens pressekonferanse:

– Jeg har ingen ting å si. Absolutt ingen ting. Jeg er ikke interessert. Jeg kommenterer ikke overgangsrykter.

Klopp sier heller ikke at han lar jakten på Coutinho eller spekulasjonene om hvor Emre Can vil havne neste sesong påvirke laguttaket.

– For å være ærlig tenker jeg ikke på det så lenge ingen kommer til meg og sier «han drar», eller han signerer en ny kontrakt. Alt handler om spillernes oppførsel. Og spillerne har det bra, jeg jobber med dem hver dag.

Tviler ikke på noen av dem

– Hvis vi vil selge en spiller så går vi ikke til han hver dag og sier: «forresten, ikke glem at vi ønsker å selge deg». Nei, vi ønsker å holde han i best mulig form til den dagen det skjer og når situasjonen er slik kan vi fortelle han at: «her er tilbudet, hvis du ønsker å dra, så dra».

– Så i jobben vi gjør fra dag til dag har det ingen påvirkning så lenge spillerne har det bra. Og verken Emre eller Phil har gitt meg et eneste sekunds inntrykk av at de ikke er interessert i det vi gjør her. Og det er alt jeg bryr meg om inntil vi må ta en beslutning.

– Så langt har begge de to gjort det veldig bra. De er inne i laget og det vil de være til situasjonen ikke er som dette lenger. Når vil det være? Det aner jeg ikke, sier Klopp ifølge Liverpool Echo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]