Få problemer for Leicester som ventes å rotere

Liverpools motstander på lørdag har få skader, men manager Claude Puel forventes å bytte ut noen spillere til møtet på Anfield etter en ujevn desember.

29. des 2017 kl 09.18 Torbjørn Flatin

Leicester ligger på 8.plass i Premier League, som er «best av resten» etter topp seks samt overraskelseslaget Burnley.

Laget har hatt en bra desember hvor måneden startet med 1-0 seier hjemme mot Burnley, før det ble to strake borteseiere mot Newcastle (3-2) og Southampton (4-1). Deretter fulgte en smell med 0-3 i fleisen på eget gress mot Crystal Palace, før det ble meget hederlige 2-2 hjemme mot Manchester United med utligning på overtid. På 2.juledag ble det tap 1-2 borte mot Watford, etter at «revene» hadde tatt ledelsen.

Laget mot Watford var: Schmeichel, Dragovic, Maguire, Morgan, Chilwell, Ndidi, King, Mahrez, Okazaki, Vardy, Albrighton.

De eneste som er ute med skader for Leicester er backen Danny Simpson og langtidsskadde Robert Huth.

Alexander Dragovic vikarierte for erstatteren til Simpson mot Watford, Daniel Amartey, da sistnevnte hadde suspensjon. I tillegg var Demarai Gray på benken og Vicente Iborra ikke med i troppen, og ifølge Leicester Mercury ventes begge tilbake til startoppstillingen mot Liverpool.

En av de som kan måtte vike plassen er Marc Albrighton, som veldig gjerne vil spille på Anfield.

- Jeg føler at jeg er i god form for øyeblikket, så jeg håper jeg kan fortsette å vise det mot Liverpool, sier Albrighton til avisen.

- Det var hardt for meg å komme inn på laget, men jeg føler at jeg har gjort rett og sjel for meg.

- Han liker å rotere noe som vil hjelpe troppen og holde alle freshe. Det er noe vi bare må tilpasse oss og akseptere, sier vingen videre om manager Claude Puel.

- Ingen liker å miste kamper, men hvis jeg blir utelatt mot Liverpool er det bare slik det er.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]