Ja, du har sett dette før!

Satt du igjen med en følelse av déjà vu etter Philippe Coutinhos frisparkmål mot Brighton? Ja, det stemmer at du har sett dette før!

2. des 2017 kl 23.17 Einar Kvande

Den 9. februar 2016 gjorde Philippe Coutinho akkurat det samme mot West Ham på Upton Park som han gjorde da han scoret Liverpools fjerde mål i 5-1 seieren over Brighton på Amex Stadium i dag. Han satte et frispark lavt under en hoppende mur og rett i mål.

Frisparket på Upton Park utlignet West Hams ledelse i en omkamp i FA-cupen der Liverpool stilte et svært svekket lag, med spillere som Jon Flanagan, Tiago Ilori, Brad Smith, Kevin Stewart, Pedro Chirivella og Joao Teixeira i startoppstillingen mot et toppet West Ham. Det holdt nesten til straffespar-konkurranse, men i andre ekstraomgangs siste minutt gjorde Ogbonna 2-1 for vertene og Liverpool var slått ut av FA-cupen.

Da vil nok hovedpersonen selv, Philippe Coutinho, og alle Liverpool-supportere huske dagens frisparkmål og resultat med større glede neste gang Liverpools lille magiker finner på et tilsvarende stunt!