TV-kampene forsinket for tredje måned på rad

Premier League, Sky og BT får krass kritikk fra fans fordi de ikke overholder fristene de selv satte i sommer.

15. des 2017 kl 19.03 Einar Kvande

Ifølge datoene Premier League selv oppga i sommer skulle TV-kampene for februar ha vært presentert tirsdag denne uken, altså den 12. desember. Det skjedde ikke.

Dette er tredje måneden på rad at presentasjonen av TV-kampene er blitt forsinket.

Sky Sports og BT tar nå sikte på å presentere TV-kampene for februar i løpet av neste uke. TV-selskapene sliter med å bli enige om fordelingen, melder Daily Mail, noe de også hadde vansker med for kampene i desember og januar.

TV-selskapene skylder forsinkelsen på problemer som følge av at Tottenhams kamp mot West Ham ble flyttet fra nyttårsaften til 4. januar på bare 27 dagers varsel. Kampen ble flyttet for andre gang etter at den opprinnelige datoen førte til at Tottenham måtte redusere tilskuerkapasiteten på grunn av transportproblemer den 31. desember.

Supporterne til alle de 20 Premier Leauge-klubbene venter i spenning på TV-kampene for februar, slik at de kan legge sine reiseplaner. Samtidig øker fly- og togpriser.

Ligacupfinalen siste søndagen i februar kan skape ytterligere komplikasjoner for TV-selskapene og supporterne, da finalistenes kamper den helgen vil bli utsatt og flyttet til en annen dato. West Ham, som Liverpool møter på Anfield den helgen, spiller kvartfinale borte mot Arsenal kommende tirsdag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]