Flere signeringer i venteHvem blir nestemann inn?

Liverpools sommerhandel er trolig langt fra over. Vi har sett på de mest sannsynlige kjøpene.

30. jun 2017 kl 20.02 Lars Frøsland

Marko Grujić, Joël Matip, Loris Karius og Sadio Mané har alle signert sin Liverpool-kontrakt. Kun sistnevnte kan kategoriseres som et storkjøp, og det er grunn til å tro at Klopp vil forsterke stallen ytterligere før den kommende sesongen.

NESTEMANN INN?
NESTEMANN INN?  Piotr Zienlinski kan bli neste Liverpool-kjøp.
Piotr Zieliński

Polakken har vært linket heftig til Liverpool i flere måneder, og troverdige kilder tror at han blir «rød» i løpet av sommeren. Zieliński er opptatt med EM, og en overgang vil trolig vente til Polens deltagelse er over.

Liverpool Echo hevder at Liverpool har lagt inn et bud på polakken. Budet skal være på 9,5 millioner pund. Flere medier hevder dog at Udinese krever 12 millioner pund.

Også Napoli følger Zieliński tett, og ønsker å sikre seg signaturen hans.

Ben Chilwell

Kanskje noe overraskende jakter Klopp en 19-åring fra Bedford. Ben Chilwell er Leicester-spiller, men tilbragte forrige sesong på utlån i Huddersfield. Chilwell ses på som et alternativ til Alberto Moreno på venstre back.

Liverpool har ifølge flere medier lagt inn et bud på Chilwell, men Leicester avslo kontant. Budet skal ha vært på 7 millioner pund.

Mahmoud Dahoud

Liverpool følger den syrisk-fødte tyskeren fra Borussia Mönchengladbach tett. 20-åringen har hatt en komét-sesong i Bundesligaen, og fikk totalt 44 kamper forrige sesong. Han noterte seg for fem scoringer - og har fanget manges oppmerksomhet.

Det er ikke utenkelig at Piotr Zieliński-overgangen kan påvirke Liverpools jakt på Dahoud. Begge spiller på midtbanen, og enkelte spår Liverpool kun vil gå for én av dem. Andre hevder dog at begge kan være aktuelle.

Det er riktignok ett poeng som legger en demper på optimismen. Borussia Mönchengladbach har solgt sine to førstevalg på midtbanen i Granit Xhaka og Håvard Nordtveit. Det spørs om tyskerne vil la nok en midtbanespiller forlate klubben i samme overgangsvindu.

Paul Joyce, som følger Liverpool tett, mener Liverpool kanskje må komme tilbake til Dahoud ved en senere anledning.

Andrew Robertson

Hull-spilleren Andrew Robertson skal være et alternativ dersom LFC ikke lykkes med å hente Ben Chilwell. 22-åringen har notert seg for 10 landskamper for Skotland, og spiller fast for nyopprykkede Hull.

Liverpool linkes daglig til nye navn, men dette er de mest troverdige koplingene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]