– Spisskjøp er usannsynlig

Liverpool Echo-journalist tror ikke Jürgen Klopp har noen andre navn på blokken enn Kylian Mbappé.

28. jun 2017 kl 08.59 Arve Corneliussen

«Det fascinerende er at Liverpool sannsynligvis ikke kommer til å gå for noen andre spisser dersom Kylian Mbappé, som forventet, drar til en annen klubb. Midtstopper, sentral midtbanespiller og venstreback er posisjonene Jürgen Klopp ønsker å forsterke», skriver James Pearce i Liverpool Echo.

Pearce understreker at Liverpool kommer til å gjøre det de kan for å hente Mbappé, men tror at han enten kommer til å akseptere en 900% lønnsøkning i Monaco eller dra til Real Madrid.

«Klopp er forberedt på å gå inn i denne sesongen med de spissene han allerede har. Da Liverpool gikk inn i kampen om Mbappé, visste de at de skjøt fra så lang avstand som de kunne», fortsetter Echo-journalisten.

Ønsker spiss

Selv mener Pearce at Liverpool burde være på utkikk etter en klassespiss.

«Det finnes sterke argumenter for at Liverpool burde hente en angriper. Faktum er at Liverpool ikke har hatt en dødelig spiss siden Luis Suarez dro for tre år siden. Roberto Firmino hadde en fin sesong og er perfekt for Klopps system fordi han jobber så hardt, men han er ikke en notorisk målscorer», skriver Pearce.

Han påpeker at Liverpool var den eneste klubben topp sju i Premier League som ikke hadde en spiller som scoret over 20 mål.

KINA:
KINA:  James Pearce lanserer Pierre-Emerick Aubameyang som en mulig kandidat. Tirsdag meldte Sport Bild at Dortmund har fått et bud fra kinesiske Tianjin Quanjian, men ingen overgang er bekreftet.

«Daniel Sturridges fremtid er fortsatt usikker etter nok en skadeplaget sesong. Divock Origi har høyt toppnivå, men sliter med stabiliteten. Håpet er at Danny Ings kan bidra, men etter to år med skader må han brukes varsomt. Dominic Solanke har de store forhåpninger til, men han er ment som et kjøp for fremtiden», argumenterer han.

«Mbappé er kanskje utenfor Liverpools rekkevidde, men det finnes andre klassespisser som er tilgjengelige. Alexandre Lacazatte og Pierre-Emerick Aubameyang topper den listen».

Har du innspill til journalisten?
[email protected]