Tilbake på Melwood

Men Mamadou Sakho kan bli solgt snart.

27. jun 2017 kl 17.59 Einar Kvande

James Pearce i Liverpool Echo rapporterer at Mamadou Sakho er tilbake pÄ Melwood. Franskmannen startet sin preseason-trening pÄ Liverpools treningsanlegg i dag. Echo-journalisten synes dog sikker pÄ at Sakho kommer til Ä forlate Anfield-klubben i sommer.

Pearce skriver at den franske landslagsspilleren nÄ er helt skadefri etter leddbÄndskaden han fikk i kneet under spill pÄ lÄn hos Crystal Palace i april.

Liverpool Ăžnsker Ă„ selge Sakho i sommer, men vil ha 30 millioner pund for franskmannen. Pearce skriver at midtstopperen ikke har noen fremtid pĂ„ Anfield pĂ„ grunn av at han ikke lenger har tillit hos manager JĂŒrgen Klopp.

Sakho har kontrakt med Liverpool til 2020. Crystal Palace Þnsket Ä sikre seg Sakho pÄ en permanent kontrakt etter lÄneoppholdet, men London-klubben slo de planene fra seg da de fikk hÞre Liverpools prisforlangende.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]