Benketilværelsen frustrerte Stewart

Kevin Stewart følte han måtte spille oftere.

25. jul 2017 kl 19.54 Arve Corneliussen

– Jeg følte at jeg ikke kunne bli i Liverpool. Der jeg hadde risikert å bare spille fem eller ti kamper de fem neste årene. Det er ikke nok om jeg skal forbedre meg, men det kan jeg gjøre her, sier Kevin Stewart til Hull Daily Mail.

Stewart har innrømmet at det var tungt å forlate Liverpool fordi det har vært favorittklubben hans hele livet, men mener han måtte flytte på seg.

– Jeg tror Hull er et tryggere valg for karrièren min. Jeg ble frustrert i Liverpool. Jeg hadde noen fantastiske øyeblikk der, men det føles som jeg forlot klubben på akkurat rett tidspunkt. De ga meg en mulighet til å dra, forklarer Stewart.

– Agenten min ringte meg da jeg var i Hong Kong og sa at Hull hadde lagt inn et bud. Jeg var virkelig interessert i muligheten så snart jeg fikk vite om den. Jeg trengte å spille kamper, og det kan jeg her.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]