Ronnie Whelan: – Grujic er en smart spiller

Den tidligere Liverpool-kapteinen tror dette kan bli året Marko Grujic spiller seg nærmere førstelaget.

16. jul 2017 kl 10.44 Arve Corneliussen

– Jeg synes han var veldig, veldig god i kampen jeg så mot Tranmere. Han har mange kvaliteter – ballkontrollen, pasningene og overblikket. Hvordan han kombinerte med Sturridge og Wijnaldum var bra, sier Ronnie Whelan til Liverpoolfc.com.

Whelan var selv midtbanespiller, og fikk 493 kamper i Liverpool-drakt ifølge LFChistory.net. Han tror vi vil få se mer av den unge serberen kommende sesong.

– Han var uheldig med skader. Jeg synes han var bra også forrige preseason, og var nær laget da han kom tilbake fra alle skadene. Dette blir et viktig år for ham. Nå må han komme seg nærmere førstelaget, komme seg med i kamptroppene og vise manageren hva han kan. Det er en stor preseason for ham, mener Whelan.

Iren tror Grujic har kvalitetene som skal til for å spille seg nærmere laget.

– Han tar ikke fire eller fem berøringer med ballen med mindre han har tenkt ut noe i forkant. Han er en smart fotballspiller. For meg er det hans største styrke, fordi han ser pasninger så tidlig.

– Jeg likte målet hans mot Tranmere. Han visste med en gang hva han skulle gjøre, og tok den berøringen han trengte for å få skutt. Fint mål, skryter Whelan.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]