– Har ikke satt en pris på Coutinho

Engelske medier melder at Liverpool står på sitt, i motsetning til hva de spanske rapportene sier.

27. jul 2017 kl 21.24 Arve Corneliussen

«Barcelona har ikke lagt inn et forbedret bud på Coutinho. Rapporter fra Spania sier at Liverpool har satt en pris på ham, med summer som varierer fra £89m til £134m, men det stemmer ikke. Det har ikke vært noen forhandlinger», hevder Goal-journalist Melissa Reddy.

Reddy er på plass i Tyskland og følger lagets treninger, og melder at Coutinho ikke har oppført seg noe annerledes rundt lagkameratene eller under treningsøktene.

Også James Pearce i Liverpool Echo melder at Liverpool står fast på sitt, og at Coutinho ser fornøyd ut på trening. Ifølge Pearce mener Liverpool at hånden deres knapt nok kunne vært sterkere når det kommer til å beholde Coutinho.

«Liverpool insisterer på at Coutinho ikke er tilgjengelig. De avslo et bud på £72m forrige uke, og sa ifra om at han ikke er til salgs for noen pris. Coutinho har ikke vist noen tegn til at han kommer til å presse på for en overgang», skriver Reddy.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]