– Herlig å være tilbake

Jordan Henderson spilte sin første kamp siden februar, da Liverpool slo Tranmere 4-0 på Prenton Park i går kveld.

13. jul 2017 kl 18.01 Einar Kvande

Henderson ledet Liverpool som kaptein de første 45 minuttene mot Tranmere.

– Det var målet at alle skulle få 45 minutter med kamptrening, og jeg ga alt i den omgangen jeg fikk på banen. Alle syntes det var en morsom kamp, og nå ser vi frem til neste treningskamp på fredag, uttaler Henderson til Liverpoolfc.com.

– Preseason er veldig viktig for alle spillerne etter ferien. Vi har startet treningen veldig bra, og nå også i kamp. Det er en god start for oss.

Fem måneder siden sist

Det var fem måneder siden sist Henderson spilte kamp, grunnet en fotskade, og selv syntes kapteinen at det gikk bra i comebacket.

– Det var hyggelig å være tilbake på banen, og spille foran et publikum med kampdrakta på igjen. Jeg har sett frem til dette lenge. Hele sommeren egentlig. Så det er godt å endelig være tilbake på banen og spille kamp sammen med de andre spillerne.

– Alle de erfarne spillerne vil sørge for å drive dette laget fremover, så jeg er ikke alene om den jobben, sier kapteinen.

– Det forventes at vi skal gjøre dette på hver eneste trening, og i hver eneste kamp. Vi har en god tropp som ønsker å jobbe hardt, og jeg er sikker på at alle vil jobbe veldig hardt i de kommende ukene, slik at vi er klare når sesongens første offisielle kamp skal spilles.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]