I sin beste form under Jürgen Klopp

Måltyven trente knallhardt også i ferien, og elsker stemningen i troppen på treningsleir.

20. jul 2017 kl 00.16 Arve Corneliussen

– Jeg kjørte mye individuell trening gjennom sommeren og jobbet sokkene av meg i Los Angeles. Det var bare bra, og jeg er glad for at jeg la ned de ekstra meterne på tredemøllen, sier Daniel Sturridge til Liverpoolfc.com.

Under Hong Kong-reisen har Jürgen Klopp uttalt at han ikke har sett Sturridge i så god form.

Det sier spissen seg enig i.

– Selvsagt er jeg det. Nå er jeg i så god form som det er mulig å være i under preseason. Det er viktig for meg å være med slik at jeg kan hjelpe laget med å vinne trofeer, forklarer Sturridge.

SPILTE:
SPILTE:  Sturridge ble byttet ut tidlig i andre omgang mot Crystal Palace. Han var nær scoring to ganger, men avslutningene ble blokkert og reddet av keeper.

Lenge i Liverpool

Brendan Rodgers hentet Daniel Sturridge til Liverpool i vintervinduet 2013. Det var samme vindu som Coutinho ankom klubben.

– Jeg føler meg bra, og jeg liker meg her. Under treningleiren sørger vi for godt humør og tar de nye karene inn i varmen. Jeg snakket med Phil (Coutinho), og vi er sannsynligvis noen av dem som har vært lengst her nå. Det føles merkelig å være i den situasjonen, og vi ler av det.

– Det er vår jobb å få de nye karene til å passe inn, og vi må presse oss selv på trening for å komme på et høyere nivå. Manageren prøver virkelig å skvise så mye juice han kan ut av appelsinen. Det er en fantastisk følelse, mener Sturridge.

Måltyven mener Liverpool har et virkelig bra lag, og at det ikke finnes stjernenykker i troppen.

– Alle er ydmyke, klare for å bli suksessfulle, vinne trofeer og bli så gode som mulig individuelt. Manageren og dem rundt ham presser oss til å bli så gode som vi kan. Stemningen her på treningsleiren er så god som den har vært på lenge – det er fantastisk.

Knallhard trening

Tirsdag beskrev Sturridge løpeøkten laget hadde som «galskap av en treningsøkt». Liverpoolfc.com skriver at temperaturene ligger på rundt 30 grader, selv klokken ti om kvelden.

– Vi hadde 1000-metersløp, og det var forskjellig fart på forskjellige grupper. Det er også en mental test – du blir sliten, men du må bare fortsette. I tillegg har du kameratene ved siden av deg. Det er vanskelig, men du drar nytte av det, forklarer Sturridge.

– Det er en konstant kamp mot deg selv. Du er på en måte i en boksekamp mot ditt eget hode. Du må gjøre ditt beste fordi du har kameratene rett ved siden av deg, og de hjelper deg med å få ut ditt beste. Hvis noen i gruppen foran deg faller av, støtter du dem med å ta igjen gruppen sin.

– Vi jobber som et lag selv om vi skal bli bedre individuelt. Det er en mental kamp, men det er viktig å få de kilometerne i kroppen til sesongen begynner.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]