Ingen mål, men imponerende debut

Solanke leverte i debuten.

12. jul 2017 kl 23.09 Lars Frøsland

Dominic Solanke fikk sin debut da han kom inn etter pause mot Tranmere i kveld. Gang på gang satte han Tranmere-forsvaret ut av spill med glimrende førstetouch og god bevegelse.


Det ble dessverre ingen scoring for den unge briten, men dersom dette er representativt for det vi kan vente oss resten av sesongen, lover dette godt.

Walkover

Ellers ble det lite å gjøre for forsvaret og keeper. Tranmere kom til noen helt få sjanser, men for det meste ble det en transportetappe for de bakre ledd.

På midtbanen imponerte Grujic, med noen fantastiske langpasninger. Kanskje ikke alltid likte taktisk lure, men finessen han viste var imponerende. Serberen noterte seg også for en fin scoring. Også i fjor var Grujic glimrende i preseason. Forhåpentligvis tar han med seg dette når sesongen starter for alvor i august.

Hvor var seniorene?

Endel av seniorspillerne klarte dog ikke å sette sitt preg på kampen. Wijnaldum, Milner, Henderson, Sturridge og Firmino klarte eksempelvis ikke å sette sitt preg på kampen. Det sagt, for seniorene særlig handler nok en slik kamp i stor grad om fitness.

For øvrig hadde både Woodburn og Ojo gode involveringer. Ojo hadde noen gode avslutninger, og var involvert i to mål, men han er kanskje litt skuffet over at han ikke kom på scoringslisten.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]