– Målet er fast førstelagsfotball

Joe Gomez tror både han og laget har en stor sesong i vente.

11. jul 2017 kl 10.37 Arve Corneliussen

– Hovedmålet er fast førstelagsfotball. Jeg har bare lyst til å nyte fotballen igjen og spille fast. Det er noe jeg har savnet i skadeperioden, men nå ligger sjansen rett foran meg. Jeg må bare legge ned den innsatsen som trengs, sier Joe Gomez til Liverpoolfc.com.

Ulykkesfuglen spilte forrige sesong for U23 etter han kom tilbake i trening i november. Han fikk også tre cupkamper for førstelaget.

– Dette laget, med denne manageren, har alle forutsetninger for en veldig god sesong. I tillegg har vi Champions League, som er en fantastisk arena. Det er bare fint å være tilbake blant dette, forklarer Gomez.

Rekordsigneringen Mohamed Salah ankom Melwood på lørdag, og den unge forsvareren er imponert over det han har sett hittil.

– Han er åpenbart en veldig god spiller. Det er noe av det som hører med å spille for en klubb som Liverpool – du trener med klassespillere hver dag. Signeringen viser lagets ambisjoner og hvor vi, forhåpentligvis, er på vei, mener han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]